FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | Actualitat |ANTONIO OROZCO EXHAUREIX ENTRADES A L’ESPAI PORT DE PORTA FERRADA I DÓNA EL SALT AL GUÍXOLS ARENA

03/07/2017

Noves entrades ja a la venda!

L’èxit absolut de vendes del concert d'Antonio Orozco a falta d’un mes i mig de la data del concert, i davant l’allau de peticions d’entrades, la direcció del Festival de la Porta Ferrada, d’acord amb l’Artista, opta per un canvi de recinte al Guíxols Arena.

Adaptat després d'una reforma integral de l'espai, el Guíxols Arena s'ha convertit en el centre plurifuncional que la ciutat de Sant Feliu de Guíxols necessitava: pistes poliesportives, grades per acollir espectacles de tota mena, circ, exhibicions, motorshows, parking, etc…

El renovat Guíxols Arena acollirà doncs, el 14 d’agost, el primer concert del 55 Festival de la Porta Ferrada celebrat en aquest recinte de la mà d’Antonio Orozco. Les entrades adquirides per l’Espai Port seran igualment valides i l’organitzacio reubicarà totes les localitats de grada, adaptant-les al nou espai que presenta un magnífic aspecte.

El concert començará a les 22.45h. per donar temps a arribar a totes aquelles persones que, per un motiu o altre, no s’hagin pogut assabentar del canvi d’espai.

PARKING

Les places adquirides fins al moment es reubicaran al costat del nou recinte 

>VEURE PLÀNOL

    

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.