FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | JAMIE CULLUM

Divendres, 21 de juliol


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

Quasi dues dècades després de firmar, amb només 19 anys, el seu àlbum de debut, Jamie Cullum es manté com un dels més grans destructors de les barreres entre el jazz i el pop. Entertainer de primera, coneixedor enciclopèdic de la història musical del Segle XX i pianista d'estil viu i desbordant, Cullum té un sentit del swing gairebé paranormal i, a l'escenari, sempre s'ha manifestat com un cicló.

Devot apassionat de la música de Cole Porter i Thelonious Monk així com de la de Rihanna i Aphex Twin, el cantant i pianista d'Essex (Anglaterra) ha firmat discos vibrants com 
Twentysomething (2003) i Momentum (2013)  així com cançons tan corprenedores com la que, l'any 2009, tancava el film de Clint Eastwood Gran Torino. Cullum farà a Porta Ferrada el seu únic concert a Catalunya i estrena cançons que, com sempre, et conqueriran. 
 IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.