FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | UB40

Dissabte, 22 de juliol


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

PLATEA PREMIUM INCLOU:

-Seient a zona preferencial.
-1 plaça de parking cada 2 entrades.
-Copa o refresc de benvinguda.


Poc s'imaginaven aquesta colla multiracial d'amics de classe treballadora de Birmingham, l'any 1978, que esdevindrien el grup de reggae de més èxit a escala planetària. Inspirant-se, a l'hora de triar el nom, en els formularis britànics d'ajuda als desocupats que omplien, cada setmana, els vuit integrants del grup, UB40 ha venut setanta milions de discos en gairebé quatre dècades de trajectòria i ha col·locat una cinquantena de cançons en les llistes d'èxit del Regne Unit.

Les seves versions de Red Red Wine (Neil Diamond) i Can't help falling from love (Elvis Presley) figuren entre els temes més populars de la dècada dels 80, i les persones que, gràcies a ells, s'han familiaritzat amb la música de Jamaica es compten en milions. Amb un nou disc entre mans i els clàssics de sempre, UB40 arriben per fi a Porta Ferrada. Prepara't per ballarIMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.