FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | ZUCCHERO

Dimarts, 8 d´agost


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

PLATEA PREMIUM INCLOU:

- Seient a zona preferencial.
- 1 plaça de parking cada 2 entrades.
- Copa o refresc de benvinguda.


Després de tretze anys sense trepitjar l'Estat, Zucchero aterra a Porta Ferrada amb un flamant nou disc: Black Cat, amb el qual es retroba amb les essències d'Oro Incenso & Birra (1989), que amb vuit milions de còpies es manté com l'àlbum més venut de la història de la cançó italiana. Zucchero, nascut com a Adelmo Fornaciari l'any 1955 a Reggio Emilia, ha posat veus a grans èxits com ara Senza una donna i Baila (Sexy thing); ha compartit escenari amb Pavarotti, Eric Clapton i Ray Charles; i ha estat condecorat amb el quart honor civil més alt d'Itàlia.

Acompanyat d'una banda de tretze musics i amb l'orgull d'haver omplert recentment onze nits seguides l'Arena de Verona i haver registrat dos sold outs al Royal Albert Hall de Londres, Zucchero visita Sant Feliu disposat a demostrar que, el seu, continua sent un dels timbres de veu més voluptuosos de la història.


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.