FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | VANESA MARTÍN

Divendres, 18 d´agost


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

PLATEA PREMIUM inclou:

- Seient a zona preferencial

- 1 plaça de parking cada 2 entrades

- Copa o refresc de benvinguda  

Munay és una paraula que, en les llengües quechuas dels Andes, significa “estimar”, i que s’utilitza per definir l’amor que sent el creador per a la seva creació, així com per la naturalesa, un mateix i els que l’envolten. I Munay és, també, el nou disc, i la nova gira, de Vanesa Martín (Màlaga, 1980), una cantant amb inqüestionable poder de seducció que, després del gran triomf de Crónica de un baile (dues setmanes consecutives al número 1 de la llista oficial de vendes), s’ha convertit en una de les veus més admirades de l’Estat. Disposada, aquesta vegada, a “aprofundir en múltiples sentiments íntims i estats d’ànim diferents”, Martín va gravar el seu cinquè disc a Los Angeles a les ordres d’Eric Rosse, productor de Maroon 5 i Tori Amos. “Les cançons de Munay són un cant a la vida i als moments que he viscut en primera persona o ha viscut gent del meu voltant. Un vol incombustible de somnis, vida i experiències”, afirma. Vanesa Martín a Sant Feliu de Guíxols: bellesa i sensibilitat.


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.