FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | SARAH CHANG & QUARTET GERHARD

Dijous. 17 d´agost


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

 Sarah Chang va començar a estudiar violí a l’edat de quatre anys amb Dorothy DeLay; va debutar, amb vuit, acompanyada de la Filharmònica de Nova York; i, després d’haver actuat amb els directors i les orquestres més significatives del planeta, és considerada com una de les estrelles amb més talent de la música clàssica actual. Inclosa, quan no havia fet encara 30 anys, en una llista de les 20 dones més influents de l’any elaborada pel setmanari Newsweek, aquesta violinista nord-americana d’origen coreà ha guanyat  premis de tot tipus, ha actuat en els escenaris amb més solera i ha gravat discos tan aclamats com el que, l’any 2009, va dedicar a Les Quatre Estacions de Vivaldi. És, precisament, aquest cèlebre conjunt de quatre concerts per a violí, escrit l’any 1723, el que Chang interpretarà a Porta Ferrada acompanyada del cada vegada més espectacular Quartet Gerhard, una de les formacions de cambra més cohesionades i amb més projecció del país.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.