FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | ABONAMENT SINGLOT FESTIVAL

Abonament 4 espectacles

27 i 28 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

L'abonament inclou 4 espectacles:
-ZENIT, de Joglars
-LAS MUJERES SABIAS amb Ricard Farré i Enric Cambray
-WHITE RABBIT RED RABBIT amb Andreu Buenafuente
-Festa SINGLOT a l'Espai Port  

Zenit
de Joglars
20.30h. - Dijous 27 de juliol
CATALÀ
Dramaturgia: Ramon Fontserè i Martina Cabanas
Director: Ramon Fontserè
Elenc: Ramon Fontserè,
Pilar Sáenz, Dolors Tuneu, Xevi Vilà, Julián Ortega, Juan Pablo Mazorra
Companyia: Joglars
Durada: 90 minuts 

Sinopsi:
En aquesta ocasió centrem la nostra mirada en els mitjans de comunicació. Una cosa que va començar amb una ploma de corb o un cisell, amb el pas del temps s'ha convertit en una màquina voraç i inenarrable d'èxit i poder. Va néixer de la necessitat de transmetre informació vital per a la societat, però poc a poc ha esdevingut un negoci de l'entreteniment, més centrat en desenvolupar una "fast truth" per a la massa que en el seu legítim objectiu primer. La seva cota de poder i influència és proporcional al nombre de vendes per això aquesta màquina no dubtarà a matisar, manipular, retocar, filtrar o enfangar la realitat. No importen ni l'ètica ni la moral, l'objectiu és assossegar a la massa, tenir-la en suspens, atenta, addicta a l'última hora. Al seu torn la massa és presentada com una devoradora pantagruèlic d'informació fresca i renovada constantment.

Las mujeres sabias
de Molière
20 h. - Divendres 28 de juliol
CASTELLÀ
Dramaturgia: Lluís Hansen, Ricard Farré i Enric Cambray
Direcció i elenc: Enric Cambray i Ricard Farré
Companya: El Maldà
Durada: 60 minuts 

Sinopsi:
1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on es recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.
2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, es recull la burla dels pedants d'avui dia. 

WHITE RABBIT RED RABBIT
per Andreu Buenafuente
22 h. - Divendres 28 de juliol
CATALÀ Dramaturgia: Nassim Soleimanpour
Interpretat per: Andreu Buenafuente
Companyia: Hause & Richman i EL TERRAT
Durada: 70 minuts aprox.

Sinopsi:
Un intèrpret. Una obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a google. No pot parlar amb ningú que ja hagi passat. No pot parlar amb ningú que l'hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: un cop comenci, arribarà fins al final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui. WHITE RABBIT RED RABBIT no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l'intèrpret i els espectadors. una nova manera de veure i viure el teatre.

Festa Singlot
amb The Txandals
23.30h. - Divendres 28 de juliol
Espai Port

Volem que el públic sigui una part important i activa del Singlot Festival. Per aquesta raó organitzem una festa a l'Espai Port, amb l'actuació en directe de The Txandals i la presència de molts dels protagonistes d'aquesta edició.

Hereus de l'estètica dels anys 80 arriben al 2017 amb ganes de recuperar els èxits de ball dels 70, 80 i 90 sense deixar escapar els hits actuals. Tot això amb una missió: infectar la població del virus dels 80. Un concert per no deixar de ballar i riure amb les ocurrències dels 10 integrants del grup. Ells són The Txandals.

Fotos

Estils: Humor, Teatre

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.