FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | ZENIT de JOGLARS

Singlot Festival

Dijous, 27 de juliol


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CATALÀ
Dramaturgia: Ramon Fontserè i Martina Cabanas
Director: Ramon Fontserè
Elenc: Ramon Fontserè,
Pilar Sáenz, Dolors Tuneu, Xevi Vilà, Julián Ortega, Juan Pablo Mazorra
Companyia: Joglars
Durada: 90 minuts  

En aquesta ocasió centrem la nostra mirada en els mitjans de comunicació. Una cosa que va començar amb una ploma de corb o un cisell, amb el pas del temps s´ha convertit en una màquina voraç i inenarrable d´èxit i poder. Va néixer de la necessitat de transmetre informació vital per a la societat, però poc a poc ha esdevingut un negoci de l´entreteniment, més centrat en desenvolupar una "fast truth" per a la massa que en el seu legítim objectiu primer. La seva cota de poder i influència és proporcional al nombre de vendes per això aquesta màquina no dubtarà a matisar, manipular, retocar, filtrar o enfangar la realitat. No importen ni l´ètica ni la moral, l´objectiu és assossegar a la massa, tenir-la en suspens, atenta, addicta a l´última hora. Al seu torn la massa és presentada com una devoradora pantagruèlic d´informació fresca i renovada constantment.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Fotos

Estils: Teatre

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.