FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | MARIA CANYIGUERAL

Divendres, 18 d´agost


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

1ª part:

FREDERIC MOMPOU (1893-1987)
-Cançó i dansa n. 4
-Cançó i dansa n.6
-Cançó i dansa n.7 

MANUEL BLANCAFORT (1897-1987)
-Nocturn n.2
-Nocturn n.4

ENRIC GRANADOS (1867-1916)
-Allegro de Concierto Op. 46

2ª part:

ROBERT SCHUMANN (1810-1856)
-Fantasia Op. 17
Durchaus phantastisch und leidenschaftlich vorzutragen
Durchaus energisch
Langsam getragen                   

"(...) nos encontramos con una pianista de personalidad. Los frutos de una sensibilidad y de un trabajo bien hecho están a la vista. (...) Buena técnica, precisión, y una expresión medida, corporal, dejando la sensación de madurez en la forma de plantear el discurso. (...)" Jorge de Persia (La Vanguardia. Agost 2015).

Nascuda a Girona i resident a Londres, Maria Canyigueral ha tocat en sales importants incloent el Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu, l’Auditori de Girona, St. Martin in the Fields, Holywell Room d’Oxford, St. James’s Piccadilly, Auditori Caixa Forum, Auditori la Pedrera, Auditorio de León, Sala María Cristina de Málaga, Fundación Juan March de Madrid, entre d’altres. 

Premiada en concursos internacionals; el 2010 és finalista del XII Concours International d’Ille de France, al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee, al 2013 l’hi otorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i al 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara “Antón García Abril” de Granada juntament amb el viol·loncelista Alexander Rolton. 

Recentment el seu Cd juntament amb la violinista Lana Trotovsek ha estat guardonat amb medalla d’or als Global Music Awards 2016 de Califòrnia.

“Compromesa amb el panorama musical d’avantguarda del nostre país” (El Punt d’Avui), Canyigueral ha sigut recentment l’encarregada de l’estrena mundial de “Dues pàgines per Granados” de Benet Casablancas a l’Echoes Festival de Londres organitzat per ILAMS.

Compromisos per la propera temporada a Japó, Bèlgica, Regne Unit i Espanya.IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

Video

Estils: Clàssica, Màgia

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.