FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | Actualitat |EL 55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA ANUNCIA ELS PRIMERS NOMS CONFIRMATS

28/02/2017

Entrades ja a la venda!

Jamie Cullum ens oferirà el seu únic show a Catalunya. Mr. Cullum ha triat Porta Ferrada pel fet singular de l´aforament mixte (pista sense seients i grada numerada) i per l´escenari a peu de la Mediterrània. Cal destacar també la visita de Zucchero 13 anys després del seu últim concert a l’estat. Aquesta vegada l’artista italia vindrà acompanyat per una banda de 13 musics. D’altra banda, UB40 i Love of Lesbian són exclusives de Porta Ferrada aquest estiu al territori català, mentre Fangoria arribaran a Sant Feliu per presentar el seu darrer treball discogràfic Canciones para robots románticos.

Els grans resultats, tant de venda com artístics, de les darreres edicions -i l’expectació creada: fa algunes setmanes que les xarxes del Festival estan rebent missatges interessant-se pel programa-  han fet que TheProject decideixi avançar uns quants artistes.

“És una evidència que el projecte s´ha consolidat, que el public reconeix l’esforç d’una oferta oberta  a tothom amb uns preus d’entrades molt sensibles i a unes magnífiques instal·lacions”, senyalen fonts de TheProject.

I és que tant TheProject com la Regidoria del Festival de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no amaguen la seva satisfacció per les dades extretes de l’enquesta que es va realitzar a peu de porta dels diferents espais, on el públic va posar una nota ben alta tant a la línia artística com a la millora dels recintes, la producció i l’entorn.
"Aquestes qualificacions serveixen per seguir treballant en un concepte diferent de la resta de propostes de festivals d’estiu i, lògicament, millorar els detalls que ens proposen”.

La qualitat dels equipaments i la diversitat dels espais fan possible gaudir de diferents temàtiques artístiques als espais més naturals per cada oferta. Així doncs es mantindran els concerts del cicle de clàssica a l’Església del Monestir i les funcions de teatre -inclosa una nova edició del Festival Singlot dirigit per Andreu Buenafuente-, així com els concerts acústics al Teatre Municipal. La resta de la programació es farà a l’Espai Port.

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.