FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | DÀMARIS GELABERT

Divendres, 4 d´agost


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

Qui canta amb ella no ho oblida. Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons, Dàmaris Gelabert ha revolucionat la música per a la mainada d’aquest país amb una metodologia que és tot un referent per a l’educació musical a casa nostra. Autora de més de 150 cançons, 13 discos i diversos espectacles per a quitxalla, escoles i famílies, Gelabert és també la creadora del Mètode Totsona, fonamentat en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. Protagonista, en aquesta ocasió, d’un concert-espectacle amb una banda de sis músics i tres coristes, Dàmaris Gelabert cantarà amb nosaltres els dies de la setmana, l’abecedari i hits incontestables per als petits com la cançó Tu. Cantarem, aprendrem, creixerem i serem feliços. T’hi apuntes?

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Infantil, Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.