FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | FANGORIA + LA UNIÓN

Diumenge, 6 d´agost


ESPECTACLE REALITZAT (2017)

Poden ser romàntics, els robots? En efecte, si els robots són obra de Fangoria. La parella més il·lustre de l'electropop espanyol, Alaska i Nacho Canut, visiten Sant Feliu de Guíxols amb l'eco encara vigent de Canciones para robots románticos (un disc produït per Guille Milyway i Jon Klein que, després d'arribar l'any passat al número 1, acaba de ser reeditat) i la voluntat, com sempre, de contagiar-nos de glamourUna nit d'hedonisme i èxits memorables compartida amb La Unión, en plena celebració del 25è aniversari del mític disc en directe Tren de largo recorrido, una de les fites del rock espanyol d’aquella època. La banda de Rafa Sánchez, amb 33 anys d’història i més de tres milions de discos venuts, arriben a Porta Ferrada per fer-nos volar amb èxits com Maracaibo, Ella es un Volcán i Lobo Hombre en París i, alhora, recordar-nos que La Unión no torna, sinó que sempre ha estat aquí.

  IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.